Creëer uw model met verschillende keuzes

Of u nu een opgesneden revers, haakrevers of toch een sjaalkraag wil hebben, een 1, 2 of 3 knoopscolbert of toch een klassieke dubbelbeasted colbert: alles is mogelijk.

Wilt u de zakken met klep of met paspel en wilt u ze dan recht of toch schuin afgewerkt hebben? Ook dit kan! Tevens heeft u de keuze uit een rugsplit, zijsplit of geen split. U kunt ook kiezen voor een bandplooi op uw pantalon en of u de zoom met omslag wilt of niet.

Uw maten worden opgeslagen in ons systeem, waardoor we u een volgende keer nog sneller en beter van dienst kunnen zijn. Vier weken na het aanmeten benaderen we u om een afspraak te maken om uw bestelling af te leveren.

Er zijn enorm veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en wij zullen u altijd helpen om uw gewenste stijl te bepalen. Geniet van de luxe die geboden wordt door onze personal tailor. Deze zal eerst de lichaamsmaten opmeten, daarna wordt gekeken naar uw houdingsmaten en heel belangrijk: de gevoelsmaten. U kunt ook een paspak van ons passen om het gevoel te krijgen hoe uw pak gaat zitten. Daarna volgt het afspelden volgens de etiquette en u geeft aan hoe u het exact wil hebben.