Over Ibrahim Tosun

Ibrahim Tosun heeft zich gespecialiseerd in maatkleding door diverse opleidingen en cursussen te volgen zowel in het binnen- als buitenland. Ook heeft hij door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan in het concept ‘maatkleding’ als Personal Tailor, Personal Stylist en Storemanager. Ibrahim heeft voor vele projecten mogen ontwerpen en heeft samen gewerkt met grote namen. Door zijn ervaringen en ondernemingskwaliteiten besloot Ibrahim in 2018 voor zichzelf te beginnen.

Met zijn modieuze kledingstijl en kennis van de laatste modetrends is hij het visitekaartje bij elke gelegenheid. Ibrahim Tosun werkt met verschillende ateliers door heel Europa. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in bepaalde kledingstukken. Alle ateliers waar wij mee samen werken zijn gecertificeerd en dragen keurmerken van de branche organisaties. Dat wil zeggen dat er alleen maar vakbekwaam personeel rondloopt in het atelier. Dit in tegenstelling tot een aantal concurrenten die het laten produceren in de lage loonlanden. In die landen wordt elk kledingstuk geproduceerd door 1 persoon. Bij de ateliers waar Ibrahim Tosun mee samen werkt wordt er aan 1 kledingstuk door minstens 35 gespecialiseerde personen gewerkt. Zo wordt uiteindelijk uw unieke kledingstuk tot in de fijnste details samengesteld.

Ibrahim Tosun biedt zijn klanten maatwerk voor zowel dames als heren voor wie meer willen dan confectiekleding. Denk hierbij aan maatpakken, maatoverhemden, mantels, chino’s of spijkerbroeken op maat enz. Het wordt helemaal gepersonaliseerd en naar eigen wens ontworpen. Ibrahim Tosun heeft een zeer uitgebreid aanbod van kwaliteitsstoffen in diverse designs en prijscategorieën.